Telefon: 0728305612,

Adresa: bdul Uverturii nr.69A

Localitate: București-Sectorul 6 (județul Bucuresti)

GPS x: 0.000000, y: 0.000000

SC TOTAL RACE IMPEX SRL este o societate cu capital integral privat. Aceasta a luat fiinta in anul 2006 pentru a veni in intampinarea noilor cerinte aparute in constructii si industrie, aducand in Romania produse de inalta calitate si tehnologie din Europa, necesare in procesele de manipulare si ancorare a bunurilor in perfecta siguranta.
Ne adresam tuturor companiilor care doresc sa beneficieze de o multime de servicii la un nivel ridicat de calitate. Principala strategie de promovare este oferirea serviciilor de calitate: cea mai buna reclama este cea realizata de clientii multumiti.

O informare cat mai corecta a ceea ce inseamna compania noastra :
» Diversitate si flexibilitate in afaceri,

» Fiabilitatea produselor costituie o certitudine, cu sublinierea faptului ca un client care face o astfel de achizitie trebuie sa respecte anumiti parametrii de functionare a acestora, dar sa si e intretina, ca o conditiie esentiala pentru o buna derulare a afacerii proprii,

» Standardul ridicat al calitatii echipamentelor ofera solutia optima pentru satisfacerea clientului, printr-o gama diversificata de produse, ce acopera o piata larga, cererea fiind pe masura asteptarilor, » Pentru noi nu exista satisfactie mai mare decat atunci cand oamenii cu care lucram sunt multumiti si revin pentru o colaborare pe termen lung.

In calitate de furnizor de servicii specializate pentru segmentul industrial dorim sa devenim cel mai bun furnizor de solutii, un partener al succesului clientiilor nostrii

Misiunea noastra este de a asigura o deservire promta a produselor de calitate superioara, performanta si servicii la cele mai ridicate standarde si la preturi competititve, satisfacand pe deplin exigentele clientilor nostrii. De asemenea se pune accent pe informarea si educarea clientului pentru o alegere constienta, de expertiza a unui produs de o calitate intrinseca.

produse si servicii
Afaceri Productie
produse si servicii
Transport Inchirieri masini
produse si servicii
Utilaje Piese de schimb

Vă rugăm să ne scrieți pentru orice informatii sau sugestii.

Site-uri utile:

anunturi gratuite

Realizare site

Optimizare SEO
cabinete si clinici

cabinete si clinici

Catalog medici
pensiuni-hoteluri

Pensiuni hoteluri

Catalog Pensiuni hoteluri
experti contabili si contabili autorizati

Servicii de contabilitate

Catalog firme de contabilitate
anunturi gratuite

anunturi gratuite

Firme pe net
agentii timisoara

Agentii timisoara

firme, Imobiliare, Transport
oferte turistice

Excursii circuite

Oferte turistice
cabinet de servicii

Cabinet de servicii

Catalog cabinete
masini si utilaje

Masini-si-utilaje

Catalog firme masini
imobiliare-timisoara

Agentie imobiliare timisoara

Oferte imobiliare